Első gyermekünk születésénél kerestük fel Júliát.  Nagyon pozitív volt, hogy nem csak a nyak, hanem a gyermek egész testének átvizsgálása megtörtént.

Bármi kérdésünk volt, mindig egyértelmű választ kaptunk, mint tapasztaltuk a kapott válaszok mindig beigazolódtak.

Mérhetetlen türelem, hozzáértés és munkája iránti elhivatottság jellemzi. Tudtuk, hogy gyermekünk a lehető legjobb kezekben van. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

Niki és Feri

Másfél éves kisfiammal járunk Dévény tornára Júliához. Immáron bő egy éve, heti többször is átdolgozza varázskezeivel a kisfiam testét. Azon túl, hogy szakértelemben, profizmusban nem tudnék hozzá hasonlót említeni, emberileg is rendkívüli. A kisfiam mozgásának fejlődesében hatalmas segítség nekünk ez a módszer, többféle fejlesztést kaptunk már, de mostanra egyértelművé vált, hogy ez a legjobb, legmegfelelőbb számára. A “mi Juli nénink” pedig a legtökéletesebb közvetítője ennek a módszernek.

Dóri

Biankát 6 hónaposan kezdtem hordani tornára Mivel külföldön éltünk így 2*2 hét alatt kb 10 alkalommal voltunk tornán. Az első 5 alkalom jelentős javulást ért el nála Júlia, örökmozgó lett!!!!

Ikreket Dorkát és Gergőt 8 hónaposan kezdtem hordani tornára, mert 11 hónaposan még csak forogtak,

A kezelés nagy lökést adott nekik, azóta tempósan kúsznak, szépen ülnek, felállnak 

Nagyon meg vagyok elégedve Júliával, azon kívül, hogy nagyon jó szakember, van türelme a gyerekekhez, ami nagyon fontos! 

3 gyermekemből 3-at rendbe hozott!!!

Anna vagyok 65 éves sportolói múlttal. Júliát egy ismerősöm ajánlotta, a térdemmel volt gondom. Októbertől márciusig dolgoztunk együtt. Egy alapos állapotfelmérést követően célzott gyakorlatokkal már egy hónap után javulást értünk el. Három hónap (volt, hogy egy héten 3x is tudtunk erősíteni) után sajnos a vírus megszakította a gyógytornámat. Őszintén, szívből ajánlom. Kellemes empatikus egyéniség, ugyanakkor szigorú, következetes és lelkiismeretes

Anna

57 éves nő, fodrász 2 éve járok hetente egy alkalommal az izombetegsegem miatt. Sokszor elestem, nem tudtam koordinálni a mozgásomat. Szerencsére a speciális torna segítségével és a mindig kedves, barátságos, segítőkész tanárommal Júliaval állapotom kielégítő. Napi pár órát biztonságosan tudok állni és használni a kezem munkámban.

Szép, kellemes környezetben fantasztikus egy órát töltünk el együtt

Mindig izgalommal várom a tornát az új mozgásformákat. Imádom a programot

Köszönöm szépen,

Lilla